Over ons

Installateurs met een specialisme

TM Techniek is gespecialiseerd in de aanleg en renovatie van gas-, water- en elektraleidingen. We werken hoofdzakelijk in opdracht van aannemers in de infrastructurele installatietechniek. Aannemers die het aanleggen en vervangen van hoofd- en dienstleidingen graag aan een specialist uitbesteden. We zien het als onze uitdaging om zo snel en zo goed mogelijk te werken. Met zo min mogelijk overlast voor betrokken omwonenden en bedrijven. En met een betrouwbaar leidingnet als resultaat.

De laatste jaren zijn we uitgegroeid tot een partner die projecten zelfstandig uitvoert. We leveren niet alleen de kennis en de handen, maar ondersteunen ook bij de engineering en het projectmanagement. Onder leiding van onze uitvoerders worden (deel)projecten binnen de gestelde voorwaarden gerealiseerd.

Vakmanschap. Dát is de kracht van TM Techniek. En als er iets is dat de branche nodig heeft, is het dát. We hebben zo’n 40 medewerkers die grotendeels door ons zijn opgeleid. We doen dat al sinds de oprichting van het bedrijf in 2005 graag en met passie. We hebben een fantastisch vak dat we gemotiveerde (aankomende) monteurs graag bijbrengen. En over kwaliteit gesproken: al onze medewerkers zijn VCA*-gecertificeerd. Onze eigen KAM-coördinator bewaakt de kwaliteit en veiligheid intern en op locatie. Meer weten of kennismaken?
 

Wist u dat..

Bij TM Techniek momenteel 45 medewerkers in dienst zijn.

TM Techniek verschillende opleidingen verzorgt voor de infra, zie opleidingen.

TM Techniek is opgericht in mei 2005 door Bert ter Maaten.