Logo

Toekomstbestendige opleidingen met een lach. Jong, ambitieus en gericht op groei.

Bezoek website
Logo

Degelijk gereedschap, dynamisch wagenpark en up-to-date apparatuur.

Bezoek website

TM voor Adriaan

“Op anderhalve jarige leeftijd werden er bij mijn topzoon meerdere beperkingen geconstateerd. Inmiddels is hij 14 jaar en laat hij me nog steeds verbazen met zijn liefde vrolijkheid en guitige lach! Vaak een inspiratiebron voor mij om door te gaan als ik het zelf even niet zie zitten…”

Deze mooie liefdevolle woorden zijn van Moira, de trotse moeder van Adriaan. Zij geeft aan dat haar zoon behalve heel blij(!) ook nog eens enorm geholpen zou zijn met een eigen snoezelkamer met BeleefTV. Dit is een interactief scherm dat Adriaan spelenderwijs helpt stappen te zetten in zijn ontwikkeling. Maar! Zulke TV’s zijn duur en dus gaan wij Moira en Adriaan helpen om deze droom werkelijkheid te laten worden. Jij helpt toch ook mee?!

Bied nu en win een BBQ

Doe mee, bied, help Adriaan stappen te zetten in zijn ontwikkeling en win een volledig door Team Buikjes Rond verzorgde bedrijfsbarbecue op locatie voor 10 personen! Bieden kan t/m vrijdag 14 december, de winnaar wordt 21 december 2018 bekendgemaakt en heeft tot eind 2019 om de BBQ-cheque te verzilveren.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.