Logo

Toekomstbestendige opleidingen met een lach. Jong, ambitieus en gericht op groei.

Bezoek website
Logo

Degelijk gereedschap, dynamisch wagenpark en up-to-date apparatuur.

Bezoek website
Terug naar het overzicht

Van Gelder neemt TM Techniek over

In het voorjaar van 2023 nam Van Gelder Groep TM Techniek over. Het bedrijf uit Woudenberg is gespecialiseerd in gas-, water- en elektranetwerken. De overname past in de strategie van Van Gelder en gaat Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken enorm helpen de komende jaren. Met name bij de snelle veranderingen en uitdagingen in de energiewereld.

De energietransitie is niet meer te stoppen en betekent voor Van Gelder KLM veel werk. Divisiedirecteur Jesper Pottuit. “We hebben de afgelopen maanden een flink aantal aanbestedingen gewonnen die we de komende acht jaar gaan uitvoeren.” Hij kijkt dan ook zeer tevreden terug op de overname: “Om alle projecten goed uit te kunnen voeren, hebben we heel wat vakmensen nodig. Het in huis halen van de 38 professionals van TM Techniek gaat in mijn ogen het verschil maken.”

Het bedrijf uit Woudenberg (Utrecht) is voor Van Gelder geen onbekende. Sterker nog, de collega’s van TM Techniek werkten al langer als onderaannemer voor Van Gelder. Bert ter Maaten, voormalig eigenaar TM Techniek: “Van Gelder was voor ons niet de enige opdrachtgever, maar wel de grootste. Zo’n vijftig procent van onze omzet kwam de afgelopen jaren van werk voor Van Gelder.” Ook Bert kijkt tevreden terug op de overname. “Dat zit vooral in hoe Van Gelder met ons omgaat. We krijgen alle ruimte om te doen waar we goed in zijn. Daarnaast hebben wij de zekerheid dat een groot bedrijf als Van Gelder ons overal in steunt.”

Van Gelder Groep neemt TM Techniek over