Logo

Toekomstbestendige opleidingen met een lach. Jong, ambitieus en gericht op groei.

Bezoek website
Logo

Degelijk gereedschap, dynamisch wagenpark en up-to-date apparatuur.

Bezoek website

Over TM Techniek

Samen geven wij leiding aan groei. Groei van het netwerk van gas-, water- en elektraleidingen door heel Nederland. Een combinatie van talent, vakmanschap én gereedschap. Die expertise, skills en kennis delen wij als ervaren specialist in engineering, uitvoering en onderhoud graag met jou. Met dit totaalpakket aan diensten gaan wij samen met jou de uitdaging professioneel en proactief aan. Of het nou om aanleg of renovatie gaat en van woonwijk t/m buitengebied en bedrijventerrein. Bij TM zijn wij project na project scherp op veiligheid en betrouwbaar in kwaliteit.

De ontwikkeling van TM

Het verhaal van TM begint in mei 2005 bij onze oprichter, directeur en drijvende kracht Bert. Zijn droom? Jongelui het vak bij te brengen. Hen de kans geven zich te ontwikkelen, te groeien en houvast voor de toekomst te geven. Sindsdien hebben wij ons als TM Techniek ontwikkeld tot specialistische partner in infrastructurele installatietechniek.

Bedrijfsvideo

Vakmanschap als tool voor groei

Het doel is om samen te groeien. Samen met onze opdrachtgevers, als bedrijf en als individuen binnen TM Techniek. Gedreven door die ambitie, vanuit die passie, is TM uitgegroeid tot een specialistische partner in de aanleg en renovatie van gas-, water- en elektraleidingen in heel Nederland. Sterk in veiligheid en betrouwbaar in kwaliteit. Zo werken wij al sinds 2005. En dit zullen wij zo blijven doen, dát kun je van ons aannemen.

Persoonlijk kennismaken met TM Techniek?

Nóg meer te weten komen over TM of benieuwd wat wij concreet voor jou en jouw project kunnen betekenen? Neem gewoon even contact met ons op, dan maken we snel een afspraak om persoonlijk kennis te maken.

Contact