Logo

Toekomstbestendige opleidingen met een lach. Jong, ambitieus en gericht op groei.

Bezoek website
Logo

Degelijk gereedschap, dynamisch wagenpark en up-to-date apparatuur.

Bezoek website

Aanleg elektraleidingen is een vak apart

Een betrouwbaar en veilig laagspanningsnet is in het belang van iedereen. Als de stroom uitvalt, valt er heel veel uit… De praktijk bewijst dat de stroomvoorziening zo betrouwbaar is als het distributienet is. Behalve het aanleggen en renoveren van het laagspanningsnet óók het onderhoud werk voor vakmensen. Daarom werken wij bij TM enkel en alleen met opgeleide monteurs met kennis van zaken en ervaring met energiedistributie.

Bekijk elektraprojecten

Omdat opleiden en werken hand-in-hand gaan kunnen wij onze partners vakmanschap garanderen.

Van transformator t/m meterkast

TM Techniek legt complete laagspanningsnetten aan en voert renovaties uit. Van transformator tot meterkast. We hebben hiervoor vakmensen in huis (opgeleid). Vaak is ons werk onderdeel van een groter infrastructureel project. U zult onze flexibiliteit qua planning en even proactieve als transparante communicatie dan waarderen. Onze uitvoerder en de monteurs werken altijd nauw samen met de opdrachtgever. Binnenkort ook voor jou aanleg- of renovatieproject?

Neem contact op

Ook oog voor bewoners

Zoals bij elk project geven wij ook bij elektraprojecten veel aandacht aan de communicatie met omwonenden en eindgebruikers. Zo zorgen wij onder andere dat zij tijdig geïnformeerd worden over eventueel overlast. Zoals bijvoorbeeld wegopbrekingen of een tijdelijke onderbreking van de stroomvoorziening. Dit is wat ons betreft vanzelfsprekend voor een professionele projectuitvoering en wordt keer op keer op prijs gesteld door de omwonenden, met meer begrip voor overlast als resultaat.

Onze andere vakgebieden

Behalve de vakkundige aanleg of renovatie hebben wij ook de engineering, het management en onderhoud zelf in de vingers. Dankzij dit totaalpakket profiteer je bij elk project van slechts één professioneel aanspreekpunt. Wel zo overzichtelijk, laagdrempelig en transparant. Dit geldt behalve bij elektraleidingen ook voor de aanleg, renovatie en het onderhoud van water- en gasleidingen.

01

Water

02

Gas

Persoonlijk kennismaken met TM

Nóg meer te weten komen over TM of benieuwd wat wij concreet voor jou en jouw project kunnen betekenen? Neem gewoon even contact met ons op, dan maken we snel een afspraak om persoonlijk kennis te maken.

Contact