Logo

Toekomstbestendige opleidingen met een lach. Jong, ambitieus en gericht op groei.

Bezoek website
Logo

Degelijk gereedschap, dynamisch wagenpark en up-to-date apparatuur.

Bezoek website

Veilige aanleg en renovatie van gasleidingen

De aanleg, renovatie en het onderhoud van gasleidingen vraagt om vakmanschap en zorgvuldigheid. Waar gas is, is explosiegevaar. En waar onzorgvuldig wordt gewerkt, kan dat tot enorme schade leiden. Tegelijkertijd moet de continuïteit van de gasdistributie worden gewaarborgd en overlast worden beperkt. Voor steeds meer aannemers een reden om de aanleg en renovatie van gasleidingen aan TM Techniek over te laten. Binnenkort ook voor jou aanleg- of renovatieproject?

Neem contact op

Wij werken altijd secuur zodat wij medewerkers, partners en eindgebruikers maximale veiligheid kunnen garanderen.

Kwaliteit en veiligheid

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van gasleidingen. Dat specialisme heeft betrekking op alle aspecten. Heel belangrijk daarbij is onze kennis van risico’s en veiligheidsprocedures. Onze medewerkers zijn zich bewust van de risico’s en gaan zorgvuldig te werk. Zo is het hun tweede natuur geworden om voortdurend controles uit te voeren en garanderen wij minimale risico’s en maximale veiligheid. Elk team werkt onder leiding van een Eerste Monteur Gas. Alle betrokken medewerkers zijn vakmannen die opgeleid zij voor het werken aan en om het gasnet.

Onze andere vakgebieden

Behalve de vakkundige aanleg of renovatie hebben wij ook de engineering, het management en onderhoud zelf in de vingers. Dankzij dit totaalpakket profiteer je bij elk project van slechts één professioneel aanspreekpunt. Wel zo overzichtelijk, laagdrempelig en transparant. Dit geldt behalve bij gasleidingen ook voor de aanleg, renovatie en het onderhoud van elektra- en waterleidingen.

01

Elektra

02

Water

Persoonlijk kennismaken met TM

Nóg meer te weten komen over TM of benieuwd wat wij concreet voor jou en jouw project kunnen betekenen? Neem gewoon even contact met ons op, dan maken we snel een afspraak om persoonlijk kennis te maken.

Contact