Logo

Toekomstbestendige opleidingen met een lach. Jong, ambitieus en gericht op groei.

Bezoek website
Logo

Degelijk gereedschap, dynamisch wagenpark en up-to-date apparatuur.

Bezoek website

Kabeltrekken

Kabeltrekken hoort zeker bij het werk, dat TM Techniek in samenwerking met aannemers en netbeheerders uitvoert. De voorbereiding en intrekken van de kabels in boringen en open sleuf, is een vakmanschap die de ervaren medewerkers van TM prima beheersen.

Neem contact op

Met een lier met logfunctie die de maximale trekkracht van de kabel nauwkeurig meet en vastlegt, wordt menig project voorzien van bekabeling.

Ook zijn we in bezit van een lier op de graafmachine waar we een lege haspel op bevestigen en zo het touw uit de boring kunnen trekken met de lierkabel eraan vast. Dit zodat het touw gelijk mooi op gehaspeld is.

Film gemaakt door: Vakfotografie Westerduin
Project: Leusden

Onze andere vakgebieden

Met een lier met logfunctie die de maximale trekkracht van de kabel nauwkeurig meet en vastlegt, wordt menig project voorzien van bekabeling.

Behalve de vakkundige aanleg of renovatie hebben wij ook de engineering, het management en onderhoud zelf in de vingers. Dankzij dit totaalpakket profiteer je bij elk project van slechts één professioneel aanspreekpunt. Wel zo overzichtelijk, laagdrempelig en transparant. Dit geldt behalve bij gasleidingen ook voor de aanleg, renovatie en het onderhoud van elektra- en waterleidingen.

01

Elektra

02

Water

Persoonlijk kennismaken met TM

Nóg meer te weten komen over TM of benieuwd wat wij concreet voor jou en jouw project kunnen betekenen? Neem gewoon even contact met ons op, dan maken we snel een afspraak om persoonlijk kennis te maken.

Contact