Logo

Toekomstbestendige opleidingen met een lach. Jong, ambitieus en gericht op groei.

Bezoek website
Logo

Degelijk gereedschap, dynamisch wagenpark en up-to-date apparatuur.

Bezoek website

Precisiewerk zonder te graven

Racketpersing, met een mooi woord ook wel raketboring genoemd is één van de vele mogelijkheden die TM Techniek te bieden heeft. Met deze techniek kan TM juist daar komen om een buis in de grond te persen, waar graven niet mogelijk is. Bekijk onderstaande video waarin we deze techniek met veel plezier laten zien.

Neem contact op

Hoe het in zijn werking gaat

Met die techniek kan TM juist daar komen om een buis in de grond te persen, waar graven niet mogelijk is.

Dit zonder het openbreken van de grond, al is er wel een aanloop sleuf nodig van ongeveer 5 meter. Extra voordeel van deze manier van boren is, dat de kans op verzakking van het straatwerk/asfalt op deze manier wordt voorkomen.

De afmeting van de buis, die TM Techniek kan persen, varieert van 100 mm tot 160 mm en is drie meter lang. Deze kan een aantal keer gekoppeld worden, waardoor je bv. onder een asfaltweg, bebossing of onder een schuur makkelijk elektriciteit, water, gas, riool of zelfs sproeileidingen kan aanleggen.

Één van de vele mogelijkheden die TM Techniek te bieden heeft.

En Ja, dat doen wij ook, met veel plezier, het juiste gereedschap maar bovenal met vakmanschap!

Onze andere vakgebieden

Behalve de vakkundige aanleg of renovatie hebben wij ook de engineering, het management en onderhoud zelf in de vingers. Dankzij dit totaalpakket profiteer je bij elk project van slechts één professioneel aanspreekpunt. Wel zo overzichtelijk, laagdrempelig en transparant. Dit geldt behalve bij gasleidingen ook voor de aanleg, renovatie en het onderhoud van elektra- en waterleidingen.

01

Elektra

02

Water

Persoonlijk kennismaken met TM

Nóg meer te weten komen over TM of benieuwd wat wij concreet voor jou en jouw project kunnen betekenen? Neem gewoon even contact met ons op, dan maken we snel een afspraak om persoonlijk kennis te maken.

Contact