Logo

Toekomstbestendige opleidingen met een lach. Jong, ambitieus en gericht op groei.

Bezoek website
Logo

Degelijk gereedschap, dynamisch wagenpark en up-to-date apparatuur.

Bezoek website

Waterleidingen aanleggen, renoveren en onderhouden

De aanleg en renovatie van drinkwaterleidingen is specialistisch werk voor professionals. Dat heeft niet alleen met de vereiste technische kennis en skills te maken, maar vooral met hygiëne- en veiligheidsaspecten. De kwaliteit en gezondheid van het drinkwater is direct van invloed op de volksgezondheid. De kwaliteit van de waterleidingen moet daarom geborgd zijn. Niet alleen tijdens de aanleg of renovatie van de waterleidingen maar ook daarna. Daarom verzorgen wij óók het onderhoud. Binnenkort ook voor jou project?

Neem contact op

Kennis en vakmanschap kriskras door heel Nederland. Van woonwijken t/m industrieterreinen en buitengebieden.

Kilometerslange expertise

Bij TM hebben wij door de jaren heen al vele kilometers transport- en hoofdleidingen aangelegd en gerenoveerd. De ene keer gaat het om de drinkwatervoorziening van een nieuwbouwwijk, de andere keer om de vervanging van leidingen in stadswijken. Onder leiding van een Eerste Monteur Water werken onze teams aan het waternet. Alle medewerkers, ook de machinisten en grondwerkers, hebben de cursus ‘hygiënisch werken in de waterdistributie’ gevolgd. Ze kennen de geldende normen en procedures.

Aandacht voor bewoners en eindgebruikers

Natuurlijk kan het bewoners van bestaande wijken niet ontgaan dat er aan de waterleiding wordt gewerkt. De straat ligt open en de watervoorziening kan onderbroken worden. Aan de hand van onderstaande maatregelen schenken wij aandacht aan hun situatie met begrip voor eventuele overlast als gevolg.

  • Beperken van de overlast door aan de hand van een slimme planning de doorlooptijd van de werkzaamheden te verkorten.
  • Laagdrempelige en duidelijke communicatie met de bewoners. Zo zorgen we dat de omwonenden exact weten waar zij aan toe zijn, wanner er bijvoorbeeld eventueel tijdelijk geen drinkwater beschikbaar is.

Onze andere vakgebieden

Behalve de vakkundige aanleg of renovatie hebben wij ook de engineering, het management en onderhoud zelf in de vingers. Dankzij dit totaalpakket profiteer je bij elk project van slechts één professioneel aanspreekpunt. Wel zo overzichtelijk, laagdrempelig en transparant. Dit geldt behalve bij waterleidingen ook voor de aanleg, renovatie en het onderhoud van elektra- en gasleidingen.

01

Elektra

02

Gas

Persoonlijk kennismaken met TM

Nóg meer te weten komen over TM of benieuwd wat wij concreet voor jou en jouw project kunnen betekenen? Neem gewoon even contact met ons op, dan maken we snel een afspraak om persoonlijk kennis te maken.

Contact